Facebook Pixel
Глаукома - очни заболявания

Новини

 1. 27 март 2020
  Новини свързани с очни заболявания и начини за лечение - Внимание! Името на Очна клиника „Света Петка“ – гр.Варна е замесено неправомерно в продажбата на медикамент за очи, който не е разрешен за употреба.
  Внимание! Името на Очна клиника „Света Петка“ – гр.Варна е замесено неправомерно в продажбата на медикамент за очи, който не е разрешен за употреба.

  Уважаеми Пациенти,

  В социалните мрежи се появи информация за нов медикамент – „Clean Vision“, който „лекува“ всички очни заболявания. Акцент в рекламата му е „скандал“ в Очна клиника „Света Петка“ – гр.Варна.

  Бихме искали официално да се разграничим от „скандала“ в рекламата му, както и от информацията в подкрепящия го сайт. Няма нищо вярно в изложената там информация.

  Част от цитираните имена на колеги офталмолози не са от структурата на нашата клиника. Има посочени позиции, титли, дори и снимки, които не отговарят на истината.

  Очна клиника „Света Петка“ работи само и единствено с медикаменти одобрени от Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ). Такъв препарат не е регистриран в ИАЛ в България.

  Публикуваме това писмо, за да не станете жертва на недобросъвестни хора, чиято цел е единствено да вземат парите Ви. По-добре се консултирайте с офталмолога си или позвънете на телефоните в клиниката ни.

  Уведомили сме Комисията за защита на конкуренцията с молба тази невярна информация, разпространявана в Интернет пространството, да бъде блокирана, въпреки, че авторите ѝ регулярно сменят адреса на сайта си.

  Благодарим на всички хора, включително и наши пациенти, за лоялността и трезвата преценка, които ни алармираха за тази първо злоупотреба с доверието на хората и второ – начина, по който се очерня името на клиниката ни.

  Американският президент Роналд Рейгън бе казал: Вярвай, но проверявай!

  В случая ние ще Ви кажем – Не вярвайте и не си харчете парите!

   

  С уважение:  доц. д-р Тошо Митов, д.м.

  Управител на АМЦСМП Очна клиника Света Петка АД

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

  five × four =