google ad services - очно заболяване - лечение в очна клиника
Скрининг на детското зрение

Скрининг на детското зрение

Скрининг на детското зрение

За никого не е тайна, че редовните профилактични прегледи при офталмолог са еднакво важни и за възрастните, и за децата. Лошото зрение може да повлияе негативно както на способността на детето да учи и спортува, така и на самочувствието му. Нелекувани, заболяванията на очите могат да се влошат и да доведат до по-сериозни проблеми.

Този месец Очна клиника Света Петка – гр.Варна, съвместно с Лайънс клуб – гр.Варна и Медицинския колеж към Тракийски университет проведохме два безплатни скрининга за деца в градовете Шумен и Ст.Загора.

На 11 ноември бяхме в гр.Шумен. Прегледахме 90 деца, като при 10 установихме отклонения в зрението. На 18 ноември посетихме гр.Стара Загора и заедно с младите колеги от Медицинския колеж прегледахме 69 деца. За жалост, при 20 от тях също се забелязаха проблеми.

Живеем в изключително динамично време с напрегнато ежедневие, но не трябва да забравяме здравето си. То е най-важно.

Вашият коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

This field is required.

Можете да използвате тези <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.

seventeen + 11 =

0895 44 82 01