Новини

 1. 18 юни 2013
  Новини свързани с очни заболявания и начини за лечение - Конференция на специалистите по хирургия на ретината – град Льовен, Белгия, май 2013
  Конференция на специалистите по хирургия на ретината – град Льовен, Белгия, май 2013

  Конференция на специалистите по хирургия на ретината – град Льовен, Белгия, май 2013

  В края на месец май в град Льовен – Белгия се състоя конференция на специалистите по хирургия на ретината.

  В тази среща, съчетана с хирургия на живо, участваха и ретиналните специалисти от Очна клиника “Света Петка” – Доц. д-р Тошо Митов д.м., д-р Галина Филева и д-р Милена Милкова, единствените поканени от България.

  По време на конференцията се предаваха през сателит операции на живо от Льовен – Белгия, Верона – Италия, и Париж – Франция. Бяха представени най-съвременните технологии в тази област на офталмологията.

  Хирургията на ретината изисква високоспециализирана апаратура, която използват само няколко клиники в България. Но само няколко специалисти в страната имат квалификацията да работят в тази сфера.

  Очна клиника “Света Петка” – Варна е един от лидерите в тази хирургия и осъществява над 30% от оперативните намеси в страната.

  Във Варна няма друга клиника, която да работи всички варианти на ретинална хирургия.

  Очна клиника “Света Петка” е оборудвана с всички модерни апарати и инвестира все повече в тази трудна и специфична дейност.


  Deprecated: Тема без comments.php вече не трябва да се използва след версия 3.0.0! Добавете шаблон comments.php към темата си. in /home/stpetkaeyeclinic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5062

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Абонирай се, за да получаваш винаги актуална информация.