google ad services - очно заболяване - лечение в очна клиника
НОВАТА ОЧНА КЛИНИКА „СВЕТА ПЕТКА“ ВАРНА – СГРАДА НА ГОДИНАТА ЗА 2015

НОВАТА ОЧНА КЛИНИКА „СВЕТА ПЕТКА“ ВАРНА – СГРАДА НА ГОДИНАТА ЗА 2015

НОВАТА ОЧНА КЛИНИКА „СВЕТА ПЕТКА“ ВАРНА – СГРАДА НА ГОДИНАТА ЗА 2015

Високоспециализираната очна клиника е в нова сграда от месец октомври 2015г. Сградата е проектирана и построена от колектив  на арх. Жаклин Митова (Jacky Arch Studio)и е номинирана за „Сграда на годината 2015“ в категория „Сгради Здравеопазване“.

Малко инвеститори се насочват към изграждане на болници. Това са сложни сгради с много високи изисквания.

St. Petka Hospital

„Света Петка“ е построена по всички правила на изкуството. Клиниката има за цел да отговори на изискванията на пациентите и медицинския екип за висококачествена офталмологична услуга. „Света Петка“ разполага с най-модерната апаратура за диагностика, консервативно и оперативно лечение. В Клиниката се осъществяват и козметични лазерни процедури, пластики на лицето в областта на очите, лазерна корекция на късогледство, далекогледство и астигматизъм. Технологично, оборудването на  „Света Петка“ е на много по-високо ниво, от която и да е клиника в страната.

 

HospitalОчна клиника „Света Петка“ е база за обучение на специалисти по очни болести. Нивото им на подготовка е изключително високо.  В сградата има зали за теоретично обучение, както и тренажори за оперативна работа. Библиотеката на  „Света Петка“ е свързана пряко през интернет с базите от данни на Американската Академия по Офталмология, Европейската Асоциация по Катарактна и Рефрактивна Хирургия, Евроретина и много други.Два пъти годишно специалистите наКлиниката са гости на международни научни конгреси.

Предстоят гостувания на изтъкнати специалисти по очни болести от Европа, САЩ, Израел и други страни, които ще проведат обучения на офталмолози от България, Румъния, Сърбия, Гърция, Турция и Македония в базата на  „Света Петка“.

„Света Петка е българската клиника с европейско качество и шансове за голямо професионално бъдеще.

Доц.д-р Тошо Митов, д.м.

www.st-petka-eyeclinic.bg

Вашият коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

This field is required.

Можете да използвате тези <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.

eleven − 6 =

0895 44 82 01