Facebook Pixel
Глаукома - очни заболявания

Новини

 1. 15 декември 2015
  Новини свързани с очни заболявания и начини за лечение - НОВАТА ОЧНА КЛИНИКА „СВЕТА ПЕТКА“ ВАРНА – СГРАДА НА ГОДИНАТА ЗА 2015
  НОВАТА ОЧНА КЛИНИКА „СВЕТА ПЕТКА“ ВАРНА – СГРАДА НА ГОДИНАТА ЗА 2015

  Високоспециализираната очна клиника е в нова сграда от месец октомври 2015г. Сградата е проектирана и построена от колектив  на арх. Жаклин Митова (Jacky Arch Studio)и е номинирана за „Сграда на годината 2015“ в категория „Сгради Здравеопазване“.

  Малко инвеститори се насочват към изграждане на болници. Това са сложни сгради с много високи изисквания.

  St. Petka Hospital

  „Света Петка“ е построена по всички правила на изкуството. Клиниката има за цел да отговори на изискванията на пациентите и медицинския екип за висококачествена офталмологична услуга. „Света Петка“ разполага с най-модерната апаратура за диагностика, консервативно и оперативно лечение. В Клиниката се осъществяват и козметични лазерни процедури, пластики на лицето в областта на очите, лазерна корекция на късогледство, далекогледство и астигматизъм. Технологично, оборудването на  „Света Петка“ е на много по-високо ниво, от която и да е клиника в страната.

   

  HospitalОчна клиника „Света Петка“ е база за обучение на специалисти по очни болести. Нивото им на подготовка е изключително високо.  В сградата има зали за теоретично обучение, както и тренажори за оперативна работа. Библиотеката на  „Света Петка“ е свързана пряко през интернет с базите от данни на Американската Академия по Офталмология, Европейската Асоциация по Катарактна и Рефрактивна Хирургия, Евроретина и много други.Два пъти годишно специалистите наКлиниката са гости на международни научни конгреси.

  Предстоят гостувания на изтъкнати специалисти по очни болести от Европа, САЩ, Израел и други страни, които ще проведат обучения на офталмолози от България, Румъния, Сърбия, Гърция, Турция и Македония в базата на  „Света Петка“.

  „Света Петка е българската клиника с европейско качество и шансове за голямо професионално бъдеще.

  Доц.д-р Тошо Митов, д.м.

  www.st-petka-eyeclinic.bg

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  eighteen + 5 =