google ad services - очно заболяване - лечение в очна клиника

Отговор по повод публикация на семейство Сунай Якуб във Facebook

Отговор по повод публикация на семейство Сунай Якуб във Facebook

Уважаеми пациенти и колеги,

Г-н Сунай Якуб се e оплакал с публикация в ИНТЕРНЕТ, че е бил обслужен зле в Очна клиника Св.Петка – гр.Варна, и са обиждали семейството му на “етническа основа”! Това не е вярно!

Г-н Якуб и съпругата му са били на преглед през месец март 2022г. Съпругата на г-н Якуб не се е почувствала добре с новите, изписани от д-р Нолев очила, тогава! Към днешна дата, скандалът, който г-н Якуб е сътворил в Клиниката миналата седмица, е бил неописуем! Г-н Якуб се е опитал да изгони медицинската сестра Г.Аврамова от кабинета на д-р Нолев… с претекст, че са правили консулт в Турция, където са им изписали други по-добри очила. Отговорът на м.с. Аврамова е бил, да се обърне към турския си консултант, след като той за тях е мерило за добра медицинска практика. Във всичко това аз не виждам никаква етническа непоносимост!

Семейство Якуб са търсили някаква финансова компенсация за “трудно понесените очила” от съпругата. Но в изписаните очилата не е имало грешка – апаратните  изследвания го посочват! А причините за непоносимостта към едни нови очи може да са много. Важен факт е, че те не са изработени в Оптика Св.Петка! Иначе нашата практика е да изработят нови очила – безплатно! Естествено, недоволството на г-н Якуб от очилата е било “заменено” с “етническа непоносимост”, както и със заплахи за жалби по всички инстанции.

Отношението на мед. сестра Аврамова се разглежда от ръководството на Клиниката. Логично е тя да реагира на искането на г-н Якуб да напусне кабинета (а тя трябва да е на работното си място). Друг въпрос е колко остри са били думите ѝ! Това твърди г-н Якуб, но никой не може да го докаже!

Не приемам категорично тезата за “етническа обида”, след като и моята съпруга не е с български произход.

Считам цялата публикация на г-н Якуб за обидна и тенденциозна! Бих желал да му кажа, че за всеки опит за скандал е виновен този, който го е създал. Не забравяйте, че когато сочите някого с пръст, останалите пръсти сочат Вас! Очна клиника Св. Петка е далеч над скандалите от хора, които не разбират и не уважават лекарската професия!

С уважение: доц. д-р Тошо Митов

Вашият коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

This field is required.

Можете да използвате тези <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.

4 × 2 =