google ad services - очно заболяване - лечение в очна клиника
Отговор по повод публикация на семейство Сунай Якуб във Facebook

Отговор по повод публикация на семейство Сунай Якуб във Facebook

Отговор по повод публикация на семейство Сунай Якуб във Facebook

Уважаеми пациенти и колеги,

Г-н Сунай Якуб се e оплакал с публикация в ИНТЕРНЕТ, че е бил обслужен зле в Очна клиника Св.Петка – гр.Варна, и са обиждали семейството му на “етническа основа”! Това не е вярно!

Г-н Якуб и съпругата му са били на преглед през месец март 2022г. Съпругата на г-н Якуб не се е почувствала добре с новите, изписани от д-р Нолев очила, тогава! Към днешна дата, скандалът, който г-н Якуб е сътворил в Клиниката миналата седмица, е бил неописуем! Г-н Якуб се е опитал да изгони медицинската сестра Г.Аврамова от кабинета на д-р Нолев… с претекст, че са правили консулт в Турция, където са им изписали други по-добри очила. Отговорът на м.с. Аврамова е бил, да се обърне към турския си консултант, след като той за тях е мерило за добра медицинска практика. Във всичко това аз не виждам никаква етническа непоносимост!

Семейство Якуб са търсили някаква финансова компенсация за “трудно понесените очила” от съпругата. Но в изписаните очилата не е имало грешка – апаратните  изследвания го посочват! А причините за непоносимостта към едни нови очи може да са много. Важен факт е, че те не са изработени в Оптика Св.Петка! Иначе нашата практика е да изработят нови очила – безплатно! Естествено, недоволството на г-н Якуб от очилата е било “заменено” с “етническа непоносимост”, както и със заплахи за жалби по всички инстанции.

Отношението на мед. сестра Аврамова се разглежда от ръководството на Клиниката. Логично е тя да реагира на искането на г-н Якуб да напусне кабинета (а тя трябва да е на работното си място). Друг въпрос е колко остри са били думите ѝ! Това твърди г-н Якуб, но никой не може да го докаже!

Не приемам категорично тезата за “етническа обида”, след като и моята съпруга не е с български произход.

Считам цялата публикация на г-н Якуб за обидна и тенденциозна! Бих желал да му кажа, че за всеки опит за скандал е виновен този, който го е създал. Не забравяйте, че когато сочите някого с пръст, останалите пръсти сочат Вас! Очна клиника Св. Петка е далеч над скандалите от хора, които не разбират и не уважават лекарската професия!

С уважение: доц. д-р Тошо Митов

Вашият коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

This field is required.

Можете да използвате тези <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.

three × three =