Новини

 1. 26 октомври 2020
  Новини свързани с очни заболявания и начини за лечение - Рефрактивна хирургия на окото
  Рефрактивна хирургия на окото

  Излезе от печат специализирано ръководство РЕФРАКТИВНА ХИРУРГИЯ НА ОКОТО под редакцията на доц. д-р Тошо Митов, д.м., с колектив Тошо Митов, Даниела Митова, Жени Борисова, Петрана Стойчева, Мартин Литев.

  Предложен е аналитичен подход с правила и препоръки за клинично поведение при рефрактивни пациенти. Изданието е предназначено както за специалисти в областта на рефрактивната хирургия, така и за начинаещи офталмолози.

  Доц. д-р Тошо Митов, д.м., проправя пътя на рефрактивната хирургия в България: от екстракапсулната катарактна екстракция и рефрактивната фако хирургия, през есхимерна рефрактивна хирургия с лазери от ново поколение и комбинирани процедури при пациенти с кератоконус. Той развива и нова концепция за подход при рефрактивните пациенти. Основава Асоциацията по катарактална и рефрактивна хирургия (АКРХ) в България.

  Ръководството може да закупите през сайта на издателство СТЕНО – тук.


  Deprecated: Тема без comments.php вече не трябва да се използва след версия 3.0.0! Добавете шаблон comments.php към темата си. in /home/stpetkaeyeclinic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5062

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Абонирай се, за да получаваш винаги актуална информация.