Новини

 1. 18 май 2017
  Новини свързани с очни заболявания и начини за лечение - “Загубете“ очилата си … в Очна клиника Света Петка – гр.Варна
  “Загубете“ очилата си … в Очна клиника Света Петка – гр.Варна

  Днес много малко хора имат щастието да са с перфектно зрение без помощта на очила или контактни лещи.

  Искате ли сутрин, когато отворите очи, да виждате любимите си хора без да търсите преди това очилата си? Може би желаете да отидете на почивка без неудобството да носите със себе си очила, контактни лещи и разтвори? Искате да спортувате, а очилата Ви ограничават … Оставете ги в миналото!

   

  В наши дни вече десетки милиони хора по света са се обърнали към лазерната корекция на зрението като естествена алтернатива. Благодарение на нея късогледството, далекогледството и астигматизмът вече не са част от живота им. Лазерът осъществява много точни промени в роговицата, което съответно води и до промени в начина, по който окото фокусира светлината. По този начин се подобрява и самото зрение.

   

  Процедурите са кратки (около 5-6 мин.) и безболезнени. Подходящи за пациенти със здрави очи и добро зрение при носенето на контактни лещи и/или очила, стабилна оптика. В повечето случаи в един сеанс могат да бъдат коригирани и двете очи.
  Повече информация може да намерите на https://st-petka-eyeclinic.bg/lazern…

   

  Доверете се на огромния ни опит и най-съвременна апаратура!
  Очна клиника „Света Петка“ гр. Варна


  Deprecated: Тема без comments.php вече не трябва да се използва след версия 3.0.0! Добавете шаблон comments.php към темата си. in /home/stpetkaeyeclinic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5062

  Коментарите са изключени.

Новини

Абонирай се, за да получаваш винаги актуална информация.