google ad services - очно заболяване - лечение в очна клиника
Ако не се лекува, диабетната ретинопатия води до загуба на зрение

Ако не се лекува, диабетната ретинопатия води до загуба на зрение

диабетна ретинопатия загуба на зрение

На 24 юни и 1 юли 2020г. в Очна клиника „Света Петка“ – гр. Варна, в сградата ни на ул. Проф. д-р Георги Георгиев 4 ще се проведат безплатни прегледи, част от кампанията „Зрението е всичко! Прегледай се!“. Инициативата е съвместна с онлайн платформата „Портал на пациента”, Българското дружество по офталмология и Байер България.

Целта е скрининг на често срещани заболявания като диабетна ретинопатия, макулна дегенерация свързана с възрастта. Необходимо е предварително записване на телефон: 0895 448 203. Прегледите ще се извършат от д-р Даниела Митова, д.м.

Как диабетът засяга зрението ни и какви са възможностите за лечение на изброените по-горе очни заболявания, може да научите от интервюто на д-р Даниела Митова, дадено тези дни за в-к Трета възраст.

 

ако не се лекува диабетната ретинопатия води до загуба на зрение

Вашият коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

This field is required.

Можете да използвате тези <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.

sixteen + 15 =

0895 44 82 01