Новини

 1. 18 юни 2020
  Новини свързани с очни заболявания и начини за лечение - Ако не се лекува, диабетната ретинопатия води до загуба на зрение
  Ако не се лекува, диабетната ретинопатия води до загуба на зрение

  На 24 юни и 1 юли 2020г. в Очна клиника „Света Петка“ – гр. Варна, в сградата ни на ул. Проф. д-р Георги Георгиев 4 ще се проведат безплатни прегледи, част от кампанията “Зрението е всичко! Прегледай се!”. Инициативата е съвместна с онлайн платформата „Портал на пациента”, Българското дружество по офталмология и Байер България.

  Целта е скрининг на често срещани заболявания като диабетна ретинопатия, макулна дегенерация свързана с възрастта. Необходимо е предварително записване на телефон: 0895 448 203. Прегледите ще се извършат от д-р Даниела Митова, д.м.

  Как диабетът засяга зрението ни и какви са възможностите за лечение на изброените по-горе очни заболявания, може да научите от интервюто на д-р Даниела Митова, дадено тези дни за в-к Трета възраст.

   

  ако не се лекува диабетната ретинопатия води до загуба на зрение


  Deprecated: Тема без comments.php вече не трябва да се използва след версия 3.0.0! Добавете шаблон comments.php към темата си. in /home/stpetkaeyeclinic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5062

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Абонирай се, за да получаваш винаги актуална информация.