google ad services - очно заболяване - лечение в очна клиника
Варна – Очна клиника

Варна – Очна клиника

Очна клиника "Света Петка" - Варна


Пълна диагностика и лечение на всички видoве очни заболявания

Медицински услуги – преглед от специалист

Лазерна корекция на късогледство, далекогледство и астигматизъм

Cross linking и лазерна корекция (комбинирана процедура)

Операции
За клиниката

От месец октомври 2015г. Очна клиника „Света Петка” се помещава в нова модерна високотехнологична пет етажна сграда, намираща се в гр.Варна на ул.„Проф. д-р Георги Георгиев” 4 (в непосредствена близост до УМБАЛ „Света Марина”).

Клиниката разполага с 12 кабинета, които са оборудвани с най-съвременна апаратура за изследване, диагностика и лечение на очни заболявания. Разположени са на два етажа, всеки с отделна регистратура и обслужващ персонал. За удобството на пациентите са предвидени две просторни зали за изчакване, както и добре оборудвана оптика с богат избор на очила и аксесоари, намираща се в същата сграда. Помислили сме и за най-малките. Обособили сме уютен детски кът, в който децата да играят и така посещението им в Клиниката да бъде приятно, ... а защо не и забавно!?

На третия етаж са разположени четири операционни зали. Хирургията в офталмологията изисква супер модерна техника – микроскопи, лазери и ултразвукови машини. В Очна клиника „Света Петка” се извършват всички видове очни операции на старческо перде, глаукома, операции на ретината и стъкловидното тяло, кератопластика, пластични и естетични процедури. Една от залите е снабдена с последно поколение лазери за корекция на късогледство, далекогледство и астигматизъм. За Вас работят VISX S4 IR и SCHWIND AMARIS.

На четвъртия етаж се намира модерен стационар, осигуряващ спокоен и комфортен престой на пациентите, за които се изисква постоперативно пряко наблюдение.

Клиниката е база за обучение на офталмолози и разполага със собствена библиотека и зала за обучение. Стремежът ни е да поставим в услуга на пациентите си, както най-актуалната офталмологична техника, така и високо квалифицирани специалисти, които са винаги в крак с новостите в науката и световната практиката.
0895 44 82 01